Site Overlay

Varausehdot

Villa Kotokallio,
Himos

Varausehdot

Mökkivaraus on sitova, kun olet tehnyt varauksen. Varausmaksun ensimmäinen osa, 50 % hinnasta, tulee suorittaa 7 vrk:n kuluessa varauksen tekemisestä ja loppuosa 14 vrk ennen varauksen alkua. Mikäli varaukseen on alle 14 vrk varauksentekohetkellä, erääntyy koko mökkivaraus maksettavaksi heti.

Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä klo 16 mennessä, ellei ole erikseen muuta sovittu.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä.

Peruutusehdot

Peruutusmaksu on 65 €. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla tai puhelimitse, laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide varauksen perumiselle. Ennakkomaksu palautetaan peruutusmaksua lukuun ottamatta, jos peruutus on tehty viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitamme koko varauksen summan.

Maksamaton varaus voidaan perua eräpäivänä. Mökin omistaja voi peruuttaa maksetunkin varauksen, mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure). Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. omistajan ennakkoon ilmoittamaton loma-asunnon myynti tai kiinteistöön kohdistunut yllättävä vahinko. Omistaja ilmoittaa asiakkaalle muutoksista/peruutuksesta mahdollisimman pian ja asiakas saa maksamansa summat takaisin.

Siivousehdot

Mökki tulee siivota lähtiessä tai voit tilata loppusiivouksen varauksen yhteydessä.

Loppusiivouksen hinta on 80 €.

Asukas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti, vuoteiden petaus sekä pesu- ja wc-tilojen puhdistus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat kerättynä ja vietynä sekä tahrat ja likajäljet ym. poistettuna.

Mikäli siivousta ei ole tilattu, siivoamattomasta mökistä veloitetaan siivousmaksu 80 € + tarvittavat lisäsiivoustunnit. Mikäli mökki vaatii suurempaa siivousta ja raivausta asiakkaan siivouksen jälkeen, tai mikäli tilatun siivouksen hinta ei kata siivouskuluja, perimme lisämaksua työtuntien mukaan 50 € / tunti / siistijä.

Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset, oven avaaminen päivystyksenä 80 €. Asiakas on vastuussa majoituskohteesta ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan mökille aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne omistajalle. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa, luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 600 € tuuletusmaksu. Alueella on hiljaisuus klo 23-07. Mikäli majoittujat aiheuttavat kohtuutonta häiriötä, eikä tilanne rauhoitu poliisin huomautuksesta huolimatta, voidaan varaus perua. Tällöin majoittujien on luovutettava mökki välittömästi, eikä maksettuja maksuja palauteta takaisin. Alueen häiriöt tulee ilmoittaa suoraan poliisille, hätänumero 112.

Mökin varustus

Mökistä löytyy: tyynyt ja peitot, ruokailuvälineet ja tavallisimmat ruoanlaittovälineet (mm. kattilat ja paistinpannu) ja siivousvälineet sekä -aineet. Varaukseen kuuluu ns. aloituspakkaus wc-paperia, astianpesuainetta sekä astianpesukonetabletteja, joilla pääsee hyvin loman alkuun.

Liinavaatteet 

Mökin varustukseen ei kuulu liinavaatteita eikä pyyhkeitä. Tuo omat liinavaatteet ja pyyhkeet
mukanasi tai vuokraa ne meiltä hintaan 15 € / setti.

Huomautukset

Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee ilmoittaa välittömästi
vuokraajalle.